Info over Thuisbezorging

U kunt dagelijks bestellen. De dag erna wordt dan uw vlaai vers gebakken en de volgende dag bij u afgeleverd! De Vlaaien worden alleen op Woensdagen, Donderdagen, Vrijdagen of Zaterdagen afgeleverd.

De bestellingen via de webshop moeten vóór 12 uur gedaan worden. Deze worden dan doorgeven aan de bakker die ze dan de dag erna ’s middags maakt, waarna ze dan de dag daarna afgeleverd kunnen worden in Nederland. Als ná 12 uur besteld wordt geeft de website automatisch pas de volgende mogelijke afleverdagen aan (of op de eerst volgende woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag ). DUS bijv.: Om op zaterdag geleverd te kunnen krijgen moet de bestelling op donderdag voorafgaande vóór 12.00u gedaan zijn. Helaas dus. We zijn afhankelijk van de planning van de bakker.

BEZORGING van uw VlaaiUitLimburg-pakket. Tussen 08.00u en 18.00u op het afleveradres. Indien de geadresseerde niet thuis is dan probeert de bezorger bij de buren van de geadresseerde af te leveren. De chauffeur doet dan een kaartje in de bus waar de zending voor de geadresseerde werd afgeleverd. U krijgt als klant/besteller direct na uw aankoop een email gestuurd met gegevens over het verzendnummer en in welke tijdvenster van 2-3 uren (tussen 08.00u en 18.00u) het Vlaai-pakket wordt afgeleverd bij de ontvanger. U kunt de ontvanger van de VlaaiUitLimburg dan informeren door deze gegevens met hem/haar te delen. (Indien dit natuurlijk uw bedoeling is!)

Afspraak voor 2e levering  Als het ook niet mogelijk is om bij uw buren af te leveren dan ontvangt de geadresseerde een kaartje in de bus met het telefoonnummer van het PacksCenter in de regio van de geadresseerde, waarmee de geadresseerde contact kan opnemen om een afleverafspraak te maken.

Volg uw pakket Met Track & Trace volgt u eenvoudig uw pakket. Klik hierop https://www.packs.nl/track-trace/ Vul uw Track en Trace code en postcode in en zie direct wat de verzendstatus van uw pakket is.

Dagelijks zijn bezorgers in het hele land druk bezig om met de grootste zorg jouw VlaaiUitLimburg netjes te bezorgen in héél Nederland (behalve op de eilanden). De Vlaaien worden dus alleen op Woensdagen, Donderdagen, Vrijdagen of Zaterdagen afgeleverd (de afleverdatum kun jij al bij jouw bestelling opgeven, ook al bestel jij vandaag vóór12.00u dan kan de afleverdatum bijv. ook een paar weken later zijn!).Wel zo makkelijk.

Wij sturen de koeriers op pad met iets gaafs! De ‘Vlaai-Transportverpakking’ die wij ontwikkeld hebben voor de bezorging van onze Limburgse Vlaaien is uniek in zijn soort. De verpakking is 100% recyclebaar. Deze bezorgwijze en verpakking zorgt ervoor dat we ervoor  kunnen zorgen dat de Vlaaien, zo goed als zeker, onbeschadigd afgeleverd worden.

Optioneel in de webshop: Wil je op de verpakking al meteen laten zien wie de Vlaai heeft laten bezorgen, zodat de ontvanger dit meteen zien, dan wordt een A5-kleurensticker op de bovenkant van de verpakking geplakt. Hierop kun je online bij de bestelling een ‘persoonlijke tekst/boodschap’ schrijven en kun je bovendien een kleuren-foto/logo uploaden die bij de tekst afgedrukt wordt op de sticker.

Vraag een Bedrijfsaccount aan en betaal achteraf!

Top!  NB: Al onze dagvers gebakken VlaaienUitLimburg hoeven volgens de NVWA-bepalingen vanwege de gehanteerde authentieke ambachtelijke productiemethode (waarbij zowel het vlaaideeg als ook het fruit of andere ingrediënten samen gebakken worden in de oven) niet gekoeld bewaard of vervoerd te worden en mogen bezorgd worden via onze pakketkoerier. De Vlaaien worden zo ingepakt dat ze netjes aankomen én de versheid is altijd twee dagen geborgd. Na ontvangst kun jij de vlaai natuurlijk in de koelkast bewaren om zodoende de houdbaarheid te verlengen.